Rize’de 351 köy yolu kapalı

Rize’de etkili olan kar yağışı sonrası 351 köy yolu ulaşıma kapandı.İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, merkez ilçede 60, Ardeşen'de 42, Çamlıhemşin'de 24, Çayeli'nde 54, Derepazarı 11,Fındıklı'da 22, Güneysu'da 22.

Rize’de etkili olan kar yağışı sonrası 351 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, merkez ilçede 60, Ardeşen'de 42, Çamlıhemşin'de 24, Çayeli'nde 54, Derepazarı 11,Fındıklı'da 22, Güneysu'da 22, Hemşin'de 8, İkizdere'de 28, İyidere 7,Kalkandere 21 ve Pazar ilçesinde 50 köy olmak üzere toplamda 351 köy yolunun ulaşıma kapandığı ve yol açma çalışmalarının 59 personelle aralıksız devam ettiği belirtildi.

OKULLAR TATİL

İlde etkili olan kar yağışı eğitimi de olumsuz etkiledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, il genelindeki ilk ve orta dereceli tüm okulların bugün ve yarın tatil edildiği bildirildi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nden yapılan açıklamada ise üniversitende eğitime bugün ara verildiği bildirildi.
CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında