Real Madrid-Legia Varşova maçına doğru

- Madrid'de çıkan kavganın ardından 3 Polonyalı taraftar gözaltına alındı


MADRİD (AA) - UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda oynanacak Real Madrid-Legia Varşova maçı öncesinde Madrid'de çıkan kavganın ardından 3 Polonyalı taraftar gözaltına alındı.

Başkent Madrid'in Latina mahallesindeki bir barda eğlenen Legia Varşovalı taraftarların, 2 kadını taciz ettiği, kasadan para çalmaya çalıştığı ve kavga çıkardığı bildirildi. Birkaç kişinin yaralandığı olayların ardından İspanyol polisinin, 31 ila 34 yaşları arasında 3 Polonyalı taraftarı "kamu düzenini bozmak, hırsızlık ve kadına saldırmak" suçlarından gözaltına aldığı kaydedildi.

Karşılaşma için Madrid'e 4 bin kadar Polonyalı taraftarın geldiği belirtilirken, "yüksek riskli" kategorisinde gösterilen maç için stat çevresinde ve kent merkezinde yaklaşık 2 bin güvenlik görevlisinin çalışacağı duyuruldu.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi