Real Madrid, düşen uçakla 2 sene uçmuş

Burkina Faso'dan Cezayir’e giderken Sahra çölünde düşen ve İspanyol havayolu şirketi Swift Air tarafından kiralanan MD-83 tipi uçağın bir süre Real Madrid kulübünü uçurduğu ortaya çıktı.2007-2009 yılları arasında Ramon Calderon’un...

Burkina Faso'dan Cezayir’e giderken Sahra çölünde düşen ve İspanyol havayolu şirketi Swift Air tarafından kiralanan MD-83 tipi uçağın bir süre Real Madrid kulübünü uçurduğu ortaya çıktı.

2007-2009 yılları arasında Ramon Calderon’un başkanlığı sırasında kiralanan uçağa, kulübün efsanevi futbolcusu Alfredo Di Stefano anısına 'La Saeta' adı verilmiş.

139 yolcu kapasiteli MD-83 uçağı, Real’in lig ve Avrupa kupasındaki tüm maçlarında kullanılırken, 2 sezon sonra eski, problemli ve gürültülü olduğu gerekçesiyle bırakılmış.

Cezayir havayolu şirketi Air Algerie’ye ait uçakta 6’sı İspanyol mürettebat olmak üzere 116 yolcu bulunuyordu.

CİHAN

Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü