PSG'den Emery'ye güvenoyu

- PSG Kulübü Başkanı el-Halifi: "Futbolcularıma ve teknik direktörüme güveniyorum. Emery'ye güvenim tam"


İSTANBUL (AA) - Paris Saint-Germain (PSG) Kulübü Başkanı Nasır el-Halifi, takımın performansından dolayı eleştirilen İspanyol teknik direktör Unai Emery'ye güveninin tam olduğunu söyledi.

El-Halifi, Fransız basınına yaptığı açıklamada, PSG'nin beklenen performansın altında kalması gerekçesiyle eleştirilen teknik direktör Emery hakkında değerlendirmede bulundu.

PSG'nin hak ettiği yerlere geleceğini vurgulayan el-Halifi, "Futbolcularıma ve teknik direktörüme güveniyorum. Emery'ye güvenim tam." ifadelerini kullandı.

İspanyol ekibi Barcelona ile karşılaşacakları UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmesini de değerlendiren el-Halifi, "PSG'nin hedefi her zaman kazanmaktır. Barcelona, dünyanın en iyi ekiplerinden biri ve büyük oyunculara sahip. Zor bir eşleşme ama üstesinden geleceğimize inanıyorum." yorumunu yaptı.

Son 4 yılı şampiyon tamamladığı Fransa Birinci Futbol Ligi'nde geride kalan 4 haftada bir galibiyet alabilen PSG, ilk devreyi 39 puanla lider Nice'in 5 puan gerisinde 3. sırada tamamladı. Başkent ekibi, çeyrek finale yükseldiği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Barcelona ile eşleşti.

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Ekmek spekülatörleri yeniden devrede Türkiye'nin kredi notu yükseldi