Polisler, Başkan Turgut’u ziyaret etti

Silifke Emniyet Müdürü Yüksel Biçer ve beraberindeki polisler, Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ettiler.

Silifke Emniyet Müdürü Yüksel Biçer ve beraberindeki polisler, Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ettiler.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. yılı kutlamaları çerçevesinde kurumları ziyaret eden Silifke Emniyet Müdürü Yüksel Biçer, Belediye Başkanı Turgut’a çiçek verdi. Emniyet Müdürü Biçer ve beraberindeki emniyet mensuplarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Turgut, “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını vererek görevlerini yerine getirmekte, bu nedenle toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır. Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan polislerimize, halkımız da her zaman destek olmuş, onlara minnettar kalmışlardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm polislerimizin Polis Haftası'nı kutluyor, şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki polislerimize de çalışmalarında başarılar diliyorum. Belediye olarak emniyet müdürlüğümüzle birlik ve beraberlik içerisinde yürütülecek tüm çalışmalara her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.

Silifke Emniyet Müdürü Yüksel Biçer ise konuşmasında, 30 Mart tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde yeni göreve gelen Mustafa Turgut ve belediye meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır