Polis uyuşturucu satıcılarına nefes aldırmıyor

- Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda 9 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 78 şüpheli gözaltına alındı - Operasyonlarda 5 kilogram eroin, 9 kilogram kokain, 11 kilogram esrar, 50 bin adet ecstasy, 15 bin adet captagon, 2 kilogram sentetik kannabinoid (bonzai) ile 9 tabanca ve 8 pompalı tüfek ele geçirildi

ANKARA (AA) - SERTAÇ BULUR - Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda 9 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 78 şüpheli gözaltına alındı.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 9 ilde operasyonlar düzenlendi.

Uyuşturucu dedektör köpeklerinin de kullanıldığı eş zamanlı operasyonlarda 78 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonlarda şüphelilerin ev, araç ve üst aramaları ile "zula" tabir ettikleri yerlerde 5 kilogram eroin, 9 kilogram kokain, 11 kilogram esrar, 50 bin adet ecstasy, 15 bin adet captagon, halk arasında "bonzai" olarak bilinen 2 kilogram sentetik kannabinoid ile 9 tabanca ve 8 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler, emniyette ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Emniyet yetkilileri, narkotik ekiplerinin "Sağlıklı gençlik güvenli gelecek" sloganıyla uyuşturucu ile mücadeleyi kararlı şekilde sürdürdüklerini kaydetti.


Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Atanacak öğretmen sayısı açıklandı Gazze'de ateşkes umutları suya düştü