Özel semanın giriş sınavına bin 500 öğrenci katıldı

Aksaray'da faaliyet gösteren Özel Sema İlköğretim Okulu giriş sınavına ilgi büyük oldu.

Aksaray'da faaliyet gösteren Özel Sema İlköğretim Okulu giriş sınavına ilgi büyük oldu. Sınava 4., 5., 6. ve 7. sınıflardan yaklaşık 1500 öğrenci katıldı. Sema İlköğretim Okulu'nda yapılan sınavlarda, öğrencilerin heyecanı kadar velilerin de en az onlar kadar heyecanlı olduğu da gözlemlendi. Sınava giren 4. sınıf öğrencilerin velilerine yönelik verilen ‘’Çocuğum ortaokula hazır mı’’ konulu seminer velilerin ilgisi yoğun oldu.

İl ve ulusal düzeyde önemli başarılar elde eden Sema Eğitim Kurumları açıldığı ilk yıldan itibaren OKS, SBS ve ulusal alanda yapılan pek çok proje ve sportif alandaki başarılarla Aksaray'da adından söz ettirdi. Son yapılan TEOG sınavında 90 öğrencisi ile büyük bir başarıya imza attı.

Sema İlköğretim Okulu Müdürü Yasin Kayhan, yoğun ilgi karşısında mutlu olduklarını belirtip, “20 yıllık geçmişi ile geleceğe güvenle ilerleyen Sema İlköğretim Okulu öğrencilere geniş imkânlar sunuyor. Spordan sanata, kültürel ve sosyal etkinliklere ve İngilizce eğitimine kadar kaliteli bir eğitim hedefleniyor. Bu kapsamda düzenlenen pek çok sosyal faaliyetle öğrencisini yarınlara hazırlamanın mutluluğu içinde. Yakında yapacağımız ana sınıfı öğrencilerine yönelik boyama şenliği kapsamı ve etkinlikleriyle Aksaray da bir ilk olacaktır’’ dedi.

Sınav sonuçlarının perşembe günü saat 10.00 dan itibaren okul web sitesi yada okul aranarak öğrenilebileceği bildirildi. CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır