Özel sektörde maaşlara zam yapılıyor mu?

Özel sektörde maaşlara zam yapılıyor mu, devlet kendi çalışanlarını enflasyona ezdirmemek için elinden geleni yapıyor, peki şirketler aynı performansı gösteriyor mu?

Özel sektörde maaşlara zam yapılıyor mu, devlet kendi çalışanlarını enflasyona ezdirmemek için elinden geleni yapıyor, peki şirketler aynı performansı gösteriyor mu?

Dünyanın 38 ülkesinde 600’ü aşkın mağazasıyla faaliyet gösteren COLIN’S, değişen ekonomik koşullar karşısında çalışanlarını koruma hedefiyle ara zam kararı aldı,yeni ücretleri Haziran ayı itibariyle devreye sokuyor.

Türkiye'deki ve dünyadaki operasyonlarını her zaman ve her koşulda insanı merkeze alan bir hassasiyetle sürdürdüklerini belirten COLIN’S İcra Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu şunları ifade etti:

“Ekonomik koşulların global düzeyde değişmesi ve fiyatlardaki hızlı değişiklikler hepimizin yaşam standartlarını olumsuz etkiliyor. COLIN’S ailesi olarak bu zorlu ekonomik koşullarda çalışanlarımızın refah düzeyini ve alım gücünü korumak için maksimum düzeyde destek olmaya gayret gösteriyoruz. Bu dönemi mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri amacıyla, mevcut enflasyon oranını da düşünerek maaşlara ara zam yapma kararı aldık. Haziran 2022 itibariyle geçerli olacak yeni ücretlerin tüm çalışanlarımız için hayırlı olmasını diliyorum.”

Eroğlu Grubu tarafından kurulan COLIN’S, müşterilerine sadece hazır giyim ürünleri değil; kendilerini daha iyi hissettirecek bir deneyim sunmak için çalışmakta; yenilik, moda ve kaliteyi müşterileriyle buluşturmaktadır. Jean odaklı moda ürünleriyle herkesin tarzını yansıtabileceği ve gençliğin enerjisini her an hissedebileceği koleksiyonlar sunan marka; kalite anlayışı doğrultusunda koleksiyonunda rengi, kumaşı, dikişi, dayanıklılığı ve duruşuyla sürdürülebilir ürünlere yer vermektedir. COLIN’S dünyanın 38 ülkesindeki 600’ü aşkın mağazasıyla günün 24 saati hizmet vermekte ve modadaki hızlı değişimleri yakından takip ederek, tüketicinin her dönem “BİZE UYAR” diyebileceği ürünler sunmaktadır.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti