Özel Kızılırmak’tan bahar şenliği

Özel Kızılırmak İlk ve Orta Öğretim Okulu, Bahar Şenliği düzenledi. Şenlik, Kızılırmak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya’nın kurdeleyi kesmesiyle başladı. Okul bahçesinde düzenlenen şenlikte, sosyal, kültürel, sportif...

Özel Kızılırmak İlk ve Orta Öğretim Okulu, Bahar Şenliği düzenledi.

Şenlik, Kızılırmak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya’nın kurdeleyi kesmesiyle başladı.

Okul bahçesinde düzenlenen şenlikte, sosyal, kültürel, sportif faaliyetler, yarışmalar ve eğlencelik oyunlar yer aldı. Bahçenin için kurulan lunapark, sergi, oyun ve gösteri alanları ile ilginç bir tablo oluşturdu. Şenlikte 29 Mayıs İstanbul’un fetih yıl dönümü kutlamaları kapsamında sosyal bilgiler zümresi tarafından organize edilen ve öğrencilerin hazırladığı maket proje yarışması da sergilendi.

Öğrenciler tarafından yapılan 250 maket büyük ilgi gördü. Fen ve teknoloji öğretmenlerinin projeleri ile deneyleri, İngilizce öğretmenlerinin, görsel sanatlar ve teknoloji tasarım sergisi büyük bir ilgi topladı. Ayrıca akıl oyunları sergisinde veliler, kendilerini sınadılar. Şenlikte öğrenciler, gönüllerince eğlenerek yılın yorgunluğunu attı.

Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları'nın Kırıkkale'de eğitimde bir çığır açtığını ifade eden Kızılırmak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya, başarısıyla bütün okullara örnek olduğunu ve yaptığı sosyal faaliyetlerle de adından bahsettirerek her alanda örnek olduğunu bir kez daha gösterdiğini söyledi.

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti