Osmangazi Belediyespor, yeni yönetimi belirledi

Bursa Osmangazi Belediyespor Kulübü 3. Olağan Genel Kurul ve Mali Kongresi, Akpınar Kültür Merkezinde yapıldı.

Bursa Osmangazi Belediyespor Kulübü 3. Olağan Genel Kurul ve Mali Kongresi, Akpınar Kültür Merkezinde yapıldı. Yeni yönetim kurulunun belirlendiği kongrede konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Hedefimiz, belli branşlara yoğunlaşıp, Türk bayrağını uluslararası müsabakalarda göndere çektirecek şampiyon sporcular yetiştirmek.” dedi.
    5 Mayıs 2004 tarihinde kurulan, Türkiye ve Avrupa çapında elde ettiği başarılarla Bursa’nın gururu olan Osmangazi Belediyespor’un 10’u engelli toplam 33 branşta faaliyet gösterdiğini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı ve Belediye Spor Kulübü Başkanı Mustafa Dündar, hedeflerinin belli branşlarda hem Türkiye, hem de uluslararası müsabakalarda Türk bayrağını göndere çektirecek şampiyon sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.
    Kulübün mali ve idari açıdan yapısını güçlendirdiklerini ifade eden Dündar, “Osmangazi Belediyespor’da, 10’u engelli 33 branşta toplam 2 bin 425 sporcumuz, 24 milli takım antrenörü, 57 milli sporcu ve 21 spor tesisimiz var. Bursa’da, engelli spor branşı açan ilk kulüp olan Osmangazi Belediyespor’un bir diğer özelliği ise, transferle gelen sporcumuzun bulunmaması. Hepsi altyapıdan gelen sporcular.” diye konuştu.
    Bir önceki yönetimin mali ve idari açıdan ibra edildiği kongrede, Başkan Mustafa Dündar’ın konuşmasının ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar başkanlığındaki yönetimde, Başkanvekili İsmail Selimoğlu, Asbaşkan Ünal Aksoy, Genel Sekreter Cihat Yusufoğlu, Sayman Hüseyin Türkmen olurken, İsmail Kuş, Mehmet Nilüfer, Haluk Çoruk ve Erkan Albayrak yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında