OSİAD'dan ABD çıkarması

Ostim Sanayici ve İşadamları Dernegi (OSİAD) üyeleri, eylül ayında ABD'de çeşitli temaslarda bulunacak.


OSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ekonomi ve Kalkınma bakanlıklarının da desteklediği proje kapsamında OSİAD üyeleri, 11-17 Eylül tarihlerinde ABD'yi ziyaret edecek.

Endüstriyel ekipmanlar, inşaat, makine ve metal işleme, otomasyon ve inşaat teknolojileri sistemleri sektörlerinde faaliyet yürüten işletme temsilcilerinin katılacağı bu iş gezisinde, New York ve Chicago kentlerinde çeşitli iş görüşmelerinde bulunulacak.

Açıklamada görüşüne yer verilen OSİAD Başkanı Ahmet Kurt, "Bu iş gezisinin verimli sonuçlar üreteceğine inanıyorum. Bu geziyle bilgi değişimi ve yeni teknolojileri görme imkanımız olacak, ikili görüşmelerle ihracat imkanlarımızı artırmak niyetindeyiz. Bakanlık, masraflarımızın önemli bir kısmını karşılıyor. Bizim açımızdan dünyaya açılmak için önemli bir fırsat." ifadesini kullandı.
3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Emniyet kararnamesi yayımlandı Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu