Öğrencilerin karne selfiesi

Nevşehir’de Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan okullarda karneler dağıtıldı. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılını arkalarında bırakan öğrenciler karne günü heyecanı yaşadı. Nevşehir’de 302 okulda öğrenim gören 56 bin 026 öğrenciye...

Nevşehir’de Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan okullarda karneler dağıtıldı. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılını arkalarında bırakan öğrenciler karne günü heyecanı yaşadı. Nevşehir’de 302 okulda öğrenim gören 56 bin 026 öğrenciye karne dağıtımı yapıldı. Öğrenciler dağıtılan karnelerden sonra çalan son zille birlikte yaz tatiline girdi.

    Son karnelerini alarak okuldan mezun öğrencilerden Kız Meslek Lisesi’nde okuyan Burcu Acar ve Jale Çıkrıkçı, okulu takdirname alarak iyi bir notla bitirmelerinden dolayı sevinçli olduklarını ancak okullarından ve arkadaşlarından ayrılacakları için üzgün olduklarını söyledi.

    Dört yıl boyunca okulda çok güzel günler geçirdiklerini, arkadaşlıklarının ömürleri boyunca devam edeceğini belirten Acar ve Çıkrıkçı, aldıkları karnelerin sonunda son ayların gözdesi olan karne selfiesi yaptı.

CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında