Mutfak Bahane kim kazandı 2 Şubat 2024 birinci kim oldu?

Mutfak Bahane 2 Şubat 2024 kim kazandı, birinci olup 15 altın bileziği kazanan isim belli oldu. Öte yandan bu hafta en düşük puanı alan iki isim elendi.

Mutfak Bahane 2 Şubat kim kazandı sorusu cevabını buldu. Yarışmanın bu haftaki etabında yarışan isimlerden en yüksek puanı alarak 15 bileziği koluna takan isim belil olurken, en düşük puanını alarak elenen isimler de belli oldu.

MUTFAK BAHANE 2 ŞUBAT 2024 KİM KAZANDI?

atv ekranlarında büyük bir heyecanla takip edilen yemek yarışması Mutfak Bahane'de bu hafta yaşanan rekabet, izleyicileri ekrana kilitledi. 2 Şubat 2024 Cuma günü gerçekleşen yarışmada yarışmacılar, değerli ödül olan 15 altın bileziği kazanmak için kıyasıya mücadele etti.

Yarışmanın bu haftaki bölümünde, yarışmacılar arasından öne çıkan isim Ceylan oldu. Toplamda 84 puan toplayarak rakiplerini geride bırakan Ceylan, 15 altın bileziğin sahibi oldu. Bu başarısıyla Ceylan, yarışmada büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Yarışmada ikinci sırayı alan Seda, toplam 83 puan ile Ceylan'a oldukça yakın bir performans sergiledi. Ancak bu puan, birincilik için yeterli olmadı. Seda'nın bu başarısı, gelecek haftalarda neler yapabileceğine dair ipuçları verdi.

Yarışmanın en dikkat çekici anlarından biri de elenme anı oldu. Bu hafta yarışmada en düşük puanı alan yarışmacılar Şirin ve Laura oldu.

Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Ekmek spekülatörleri yeniden devrede Şifalı bitkilerle yaralarını tedavi etti Kiralık IBAN mağduru 8 ay hapis yattı