Muş’ta Sarıkamış yürüyüşü yapıldı

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Sarıkamış şehitlerini anmak için yürüyüş düzenledi.

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Sarıkamış şehitlerini anmak için yürüyüş düzenledi.

Valilik önünde başlayan yürüyüşe çok sayıda sporcu, öğrenci ve idareci katıldı. Yürüyüş, Gençlik Hizmetleri ve Spor Muş İl Müdürlüğü hizmet binası önünde son buldu.

Yürüyüşe katılan herkese teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Kartal, diğer tüm illerde olduğu gibi Muş’ta da Sarıkamış şehitlerini anmak için yürüyüş yapıldığını belirtti. Kartal, şunları söyledi: “20 bin vatandaşımız Sarıkamış’ta yürüyüş yapmakta. Diğer 81 ilimizde ise bu tür yürüyüşler yapılmakta ve bunlardan bir tanesini de biz yaptık. Malum bu şehitlerimiz, bu günde, bu soğukta canlarını seve seve verdiler. Allah yolunda ve vatan yolunda şehit oldular. Eğer onlar o gün şehit olmasaydılar biz bugün başka milletlerin ve vatanların egemenliği altında kalırdık. Eğer biz bugün şu anda bağımsız ve rahat bir şekilde evimizde yaşıyorsak, vatanımızda ve yurdumuzda rahat duruyorsak inanın hepsi şehit olan vatandaşlarımızın, ağabeylerimizin ve dedelerimizin yüzü suyu hürmetinedir. Allah hepsinden razı olsun ve hepsine rahmet eylesin.”

Yürüyüşe katılanlar da bu vatan için canını seve seve veren tüm şehitlere rahmet diledi, onları saygı ile andıklarını ifade etti.



CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında