Muhasebecileri İbrahim Tatlıses'i dolandırdı

İbrahim Tatlıses, şirketlerinde çalışan iki muhasebeci tarafından dolandırıldığını belirterek suç duyurusunda bulundu.

İbrahim Tatlıses, sahibi olduğu "Tatlıses Gıda" firmasında çalışan iki personeli tarafından dolandırıldığını belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Avukatı Hayati Şahin aracılığıyla İstanbul'da savcılığa suç duyurusunda bulunan İbrahim Tatlıses, şirketlerinde çalışan iki kadının kendisini dolandırdığını belirterek, gerekli cezai işlemlerin uygulanmasını talep etti. 

Suç duyurusunda, Tatlıses Gıda şirketinde muhasebe görevlisi olarak çalışan Özlem P. ve Fulya T'nin şirketi milyonlarca lira dolandırdığı belirtildi.

Suç duyurusunda şirketin bağımsız denetçi bir şirket tarafından denetlendiği, denetimden sonra hazırlanan raporda iki çalışanın şirket kaynaklarını menefaatleri için kullandığı, yetkilerini kötüye kullandığı ve milyon liralık vurgun yaptığı belirtildi.

Raporda yer verilen tespitler üzerine İbrahim Tatlıses tarafından suç duyurusu yapıldı.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında