Muharrem İnce'den yeni açıklama

Sözcü başyazarı Rahmi Turan'ın gazeteci Talat Atilla'ya dayandırarak ortaya attığı "CHP'li bir isim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü" iddialarıyla ilgili konuşan eski CHP'li milletvekili Muharrem İnce'den yeni bir açıklama geldi.

Muharrem İnce, Rahmi Turan tarafından ortaya atılan ve kaynak isim olarak Talat Atilla'nın verildiği son günlerin en çok tartışılan konusu hakkında yeni bir açıklama yaptı.

İnce, ‘Erdoğan ile görüşen CHP’li’ iddiası ile ilgili olarak sosyal medya hesabı Twitter'dan üzerinden açıklama yaparak CHP yönetiminin iftiracıyı bulması gerektiğini söyledi.

İnce yaptığı açıklamada "Bu olay sonunda bana iftira atıldığı, kumpas kurulduğu bütün gerçekliğiyle ortadadır. Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar." ifadelerini kullandı.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır