MKE Ankaragücü'nde transfer

- Başkent ekibi Faslı oyuncu Younnes Mokhtar'la 3 yıllık ön sözleşme imzaladı


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi MKE Ankaragücü, Faslı futbolcu Younnes Mokhtar'la 3 yıllık ön sözleşme imzaladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'in de hazır bulunduğu imza töreninde, 27 yaşındaki Faslı futbolcuyla 3 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Faslı futbolcu, yaptığı açıklamada, hem Türkiye'den hem de Avrupa'dan başka teklifler de aldığını aktararak, "Ankaragücü'nün büyüklüğünü anlattılar. Başkentin en üst ligdeki tek takımı. Taraftarlarının ününü de duydum. Bir an önce takımıma katılmak ve taraftarlarımızın karşısında futbol oynamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Yiğiner de çok kaliteli bir isme imza attırdıklarını anlatarak, "Mokhtar hayırlı olsun. Ankaragücü emin adımlarla kadrosunu kurmaktadır." değerlendirmesinde bulundu.


3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Emniyet kararnamesi yayımlandı Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu