MKE Ankaragücü'nde iki transfer

- Başkent temsilcisi, Fransız futbolcu Thibault Moulin'i 1 yıllığına kiralarken, İtalyan oyuncu Alessio Cerci ile de 1 yıllık sözleşme imzaladı


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü, transfer çalışmaları kapsamında iki futbolcuyu kadrosuna kattı.

Başkent ekibinden yapılan açıklamaya göre, geçen sezon Polonya'nın Legia Varşova takımında kiralık olarak forma giyen, bonservisi ise Yunanistan'ın PAOK Kulübü'nde bulunan 28 yaşındaki Fransız futbolcu Thibault Moulin, 1 yıllığına kiralandı.

Sarı-lacivertlilerin ayrıca, İtalya'nın Verona takımından 31 yaşındaki Alessio Cerci ile de 1 yıllık mukavele imzaladığı paylaşıldı.


3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor