MHP'li Pekdoğan: Projelerimizle Kırıkkale’nin silueti değişecek

MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan, esnaf gezisi düzenledi. Pekdoğan, yapacağı projelerle birlikte Kırıkkale’nin siluetinin değişeceğini söyledi.

MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan, esnaf gezisi düzenledi. Pekdoğan, yapacağı projelerle birlikte Kırıkkale’nin siluetinin değişeceğini söyledi.

Kırıkkale’nin her bir noktasına eşit seviyede hizmet gideceğini belirten Pekdoğan, "Bu şehirde doğmuş, büyümüş ve yaşayan birisiyim. 2014 yılında hâlâ tozlu yolları olan bir Kırıkkale görüntüsünden kurtulmamız gerekir. Aylar öncesinden açıkladığımız projelerde de belirttiğimiz gibi, Kırıkkale’de arka ve kenar mahalle diye bir kavram kalmayacak. Şehrin doğusu, batısı, güneyi, kuzeyi hep eşit olacak. Bizim yönetim anlayışımızda yön diye bir kavram yok. Batı neyse doğu da odur. Kuzey neyse güney de odur. Şehrin her bir noktasına hizmet eşit gidecek. Kırıkkale’nin silueti değişecek." diye konuştu.

Elektrik projesi sayesinde su faturalarının yarıya düşeceğini vurgulayan Pekdoğan, "Kurulacak Vakıf Üniversitesi sayesinde, şehrimizin doğusu ve güneyi de gelişecek, kalkınacak. Altgeçit projeleri sayesinde şehrin güney mahallelerinin merkezden kopuk görüntüsünün ortadan kalkacak. Biz projelerimizle varız. Orijinal, bize ait projelerle. Kimseyle bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz Kırıkkale’miz. Kırıkkale için varız. Var olacağız. 30 Mart’ta da Kırıkkale için kazanmak zorundayız." şeklinde konuştu.
CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında