MHP Seyhan adayı Çalışkan: Belediyenin kapısı herkese açık olacak

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve ev ziyaretlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarını da gezen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, seçilmesi halinde belediyenin kapısının herkese açık olacağını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve ev ziyaretlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarını da gezen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, seçilmesi halinde belediyenin kapısının herkese açık olacağını söyledi.

Çalışkan, Karaisalı Biberciler ve Zeytinciler Derneği ile Kuyumcu Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti ve Demetevler Mahallesi’nde ev toplantısına katıldı

Abdullah Çalışkan ilk olarak gittiği Karaisalı Biberciler ve Zeytinciler Derneği’nde Başkan Murat Kılıç, dernek üyelerince karşılandı. Dernek Başkanı Kılıç, ürettikleri ürünleri satacak yer bulamamalarından yakındı. MHP Seyhan adayı Çalışkan ise hal yasası nedeniyle biber ve zeytin gibi ürünlerin satışı konusunda yaşanan sorunun hayata geçirecekleri ‘köylü pazarı’ projesiyle aşılacağını söyledi. Çalışkan, “Karaisalı biberinin sadece satışı değil, katma değerinin yüksek olması da önemli. Bu konuda önemli çalışmalar yaparak üreticinin ürününün katma değerini yükseltecek çalışmalar yapılmalı.” dedi.

Çalışkan, Kuyumcu Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı da MHP Çukurova Belediye başkan adayı Ali Uğur Akbaş ile birlikte ziyaret etti. Kuyumcu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Oğuz Başman demokrasilerin olmazsa olmazının siyasi partiler olduğunu belirterek, “Adana’yı ilgilendiren konularda da bizler seçici olacağız. Tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.
Burada projelerini anlatan Abdullah Çalışkan, “Seyhan’ın tüm dertlerini biliyoruz. Ekibimizle birlikte sorunları çözeceğiz. Seyhan halkın belediyesi olacak. Ve belediyenin kapıları herkese açık olacak.” diye konuştu.

Daha sonra Demetevler Mahallesi’ne geçen Çalışkan, burada düzenlenen ev toplantısına katıldı. Yoğun ilgi nedeniyle sokağa taşan toplantıda mahalleli Çalışkan’a sevgi gösterisinde bulundu. Çalışkan, “Bizim kültürümüzde belediye başkanına “Şehrül emin” derlerdi. Herkes, malını, canını, ırzını, namusunu ona emanet ederdi. Bizde bu düşünceyle başkanlık yapacağız. Belediye sizin. Bize her zaman hesap sorabileceksiniz.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti