Metiner çok kızdı: Sen kimsin haddini bil

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yalnız olmadığını ve milyonların lideri olduğunu söyleyen Mehmet Metiner'den Selahattin Demirtaş'a sert cevap.

Selahattin Demirtaş'tan 'HDP’nin haddini bilmeyen eşbaşkanı' şekilde bahseden AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, HDP liderinin C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için yalan kusur beyanlar üstünden saygısızlık yapmaya devam ettiğini dile getirmiştir ve ekledi: "Sen kimsin haddini bil."

Demirtaş'ın Erdoğan düşmanlığı üstünden o çözüm karşıtı çevrelerin gözüne girmeye çalışan çaresi olmayan bir tanesi olduğunu belirten AK Partili Metiner, kendine Erdoğan düşmanlığı üstünden küçük bir iktidar piyasası açmaya çalışan siyaseten çapsız birisin, dedi. Metiner, Demirtaş'a yönelik eleştirilerini şöyle sürdürdü:

'Kandil’in silahları olmazsa sen bir hiçsin'

"Sen Kandil’in silahları olmaksızın tek başına politika yapamayacak kadar aciz bir insansın. Sen değil misin Kobani bahanesiyle kitleleri sokağa sürüp ölümlere sebebiyet veren? Sen değil misin silahların bırakılması çağrısının yapıldığı gün alanen rahatsızlığını dikkat çekici eden? Kandil’in silahları olmazsa sen bir hiçsin. O nedenden dolayı süreci sabote etmeye dönük sekter bir politika dilini temel alıyorsun. Sırf ak Türkleri memnun etmek ve kendine küçük bir iktidar piyasası açmak için savaşın sürmesinden medet uman biri olduğun durumda kalkıp tam tersini söylüyorsun. Kaç yüzün mevcut senin? Erdoğan konusunda konuşurken haddini bileceksin. Kimin Kürdü olduğunu ve kimlerin kullanımına kendini açtığını unutmayacaksın. Erdoğan asla yalnız değildir. O AK Parti davasının diri lideridir. Erdoğan milyonların gönlünde taht kurmuş bir liderdir. Çözüm sürecinin asıl mimarıdır. Erdoğan’ı karşısına sektör kaybeder. Erdoğan üstünden birilerini memnun edecek zıt duruşlar sergileyenler kim olursa olsun yalnız kalmaya ve kaybetmeye mahkumdurlar."

"Liderimize uzanan her saygısız dili de bükeriz"

Hiç kimsenin Erdoğan’a yönelik onur suikastı yapmasına izin vermeyiz ve herkese anladığı dilden yanıt vermesini biliriz, diye izahatda olan ve herkesi konuşurken haddini bilerek konuşmaya çağırma eden Metiner, liderimize uzanan her saygısız dili de bükeriz. Erdoğan asla yalnız değildir, biline, dedi. 

Kaynak: HABER7.COM

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti