Mersin'de bombalı saldırı hazırlığındaki teröristlere yönelik operasyon

- Bombalı saldırı hazırlığındayken yakalanan terörist ile ona yardım ve yataklık yaptıklarıı iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheli adliyeye sevk edildi

MERSİN (AA) - Mersin'de geçen ay bombalı saldırı hazırlığındayken yakalanan terörist ile ona yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Bölge Başkanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonlarda yakalanan PKK'lı kadın terörist M.A. ile ona yardım ve yataklık yaptığı ileri sürülen 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Mersin Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Mersin'de geçen ay bombalı saldırı hazırlığındaki 3 PKK'lı terörist ile onlara yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla 8 şüpheli yakalanmıştı. Operasyonda çok sayıda patlamaya hazır hale getirilmiş fünye, düzenek ve uzaktan kumanda ile yüksek miktarda patlayıcı ele geçirilmiş, teröristlerin kentin işlek caddeleri ile alışveriş merkezlerinde keşif yaptıkları tespit edilmişti.

İşlemleri tamamlanan 2 terörist, daha önce çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında