"Meclis, Bilal için sabahlara kadar çalıştırıldı"

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, “Meclis tatilde iken o günlerde sık sık askerlerimiz şehit oluyordu.

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, “Meclis tatilde iken o günlerde sık sık askerlerimiz şehit oluyordu. Meclis'i olağanüstü toplantıya çağrılması talebinde bulunduk. Ancak bugünkü iktidar 'üç beş şehit için Meclis toplanmaz' demişti. Bugün görüyoruz ki bir Bilal için gece sabahlara kadar Meclis çalıştırılıyor.” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel ile Isparta’ya gelen Korkmaz, “Bilal Erdoğan’ın kurtulması için meclis bir gecede HSYK’da değişiklik yapıyor.” diye konuştu. Nevzat Korkmaz bugün PKK terör örgütünün her yerde örgütlendiğini belirterek şunları söyledi: “Artık çocuk katiline 'sayın' diye hitap edilmeye başlandı. Bu hükümet çözüm süreci adı altında dağlarda hareket edemeyenleri şehre indirdi. Şimdi onlar 'Başbakan’ı yolsuzlukla harcamayalım. Bizim özerklik diye bir sevdamız var, onu tamamlamamız lazım' diyor.”
CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti