MEB'den özel eğitim kurumlarıyla ilgili yeni karar

Milli Eğitim Bakanlığı, özel eğitim kurumları ve rehabilitasyon merkezlerinin gerekli önlemleri almaları şartıyla faaliyetlerine başlayabileceğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, özel eğitim kurumları ve rehabilitasyon merkezleriyle ilgili yeni bir açıklama yayınladı.

MEB tarafından yapılan açıklamada, "Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri de eğitimlere 15 Haziran'dan itibaren başlayabilecek. Özel öğretim kursları da gerekli önlemleri alarak, velilerin istemesi halinde, eğitimlere bugünden itibaren başlayabilecek." denildi.

Detaylar Geliyor...

meb
3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye