Masterchef üçüncü ceketi kim kazandı?

Masterchef üçüncü ceketi kim kazandı sorusu dün akşam düzenlenen son tur yarışmada belli oldu.

Masterchef üçüncü ceketi kim kazandı, son turun kazananı kim oldu sorusunun cevabı netleşti. MasterChef All Star 192. bölümünde, son beşe kalan yarışmacılar, şeflerin belirlediği ançuez, greyfurt ve siyah pirinçle yaratıcı bir yemek hazırlama göreviyle karşı karşıya kaldılar.

MASTERCHEF ÜÇÜNCÜ CEKETİ KİM KAZANDI?

45 dakikalık sürede yaratıcılıklarını konuşturan yarışmacılar, farklı lezzetleri ustaca bir araya getirdiler. Değerlendirmede Eren, 24 puanla bu turun galibi oldu. Onu sırasıyla Esra (22 puan), Sergen (20,5 puan), Kıvanç (19,5 puan) ve Hasan (18 puan) izledi.

ESRA ÖRDEK KEBABI İLE ZİRVEDE

Çeyrek finalin ikinci etabında yarışmacılar, konuk Michelin yıldızlı şef Osman Sezener'in özel imza tabağı olan ördek kebabını yapmaya çalıştılar. 60 dakikalık sürede yarışmacılar, şefin tabağını en iyi şekilde yeniden yaratmaya çalışırken, şef Sezener de ipuçları verdi. Değerlendirmede, Esra 53 puanla en yüksek puanı alarak gecenin birincisi oldu ve şef ceketini giyme şansını elde etti. Eren 46,5 puan, Kıvanç 44,5 puan, Sergen 43 puan ve Hasan 41 puan aldı.

ŞEF CEKETİNİ GİYEN YARIŞMACILAR

MasterChef All Star'da büyük finale yaklaşırken, şef ceketini kazanan üç yarışmacı; Tahsin, Barbaros ve Esra oldu. Kalan iki yarışmacı Eren ve Kıvanç, final için son şef ceketini kazanmak üzere mücadele edecekler. Yarışmanın heyecanı devam ediyor.

ÖNÜMÜZDEKİ BÖLÜMLERDE NELER OLACAK?

MasterChef All Star’da finale doğru heyecan giderek artarken, kalan yarışmacılar son şef ceketini kazanmak için kıyasıya rekabet edecekler. İzleyiciler, yarışmacıların ustalıklarını ve yaratıcılıklarını sergileyecekleri zorlu mücadeleleri merakla bekliyor.

Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Ekmek spekülatörleri yeniden devrede Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Şifalı bitkilerle yaralarını tedavi etti Kiralık IBAN mağduru 8 ay hapis yattı