MasterChef Sergen ve Tolga neden ayrıldı? Sergen yarışmada neden yok, ne oldu?

MasterChef Sergen ve Tolga bu akşam yarışmadan neden ayrıldı sorusu seyirci tarafından merakla soruluyor. Sergen'in bu akşamki bölümünde Sergen'in olmaması hayranlarını telaşlandırdı. Yarışmanın ilk saatlerinde oyunda olan Sergen sonradan bir anda ortadan kayboldu.

MasterChef Sergen ve Tolga neden ayrıldı, yarışmada şu anda neden yok, bu akşam yarışmada yok sorusu seyirci tarafından merakla soruluyor. Sergen, takımının en başarılı isimlerinden biri ancak bu akşam yaşadığı yenilgiler biraz moralini bozmuş gibi görünüyor. MasterChef Sergen ve Tolga neden yok MasterChef Sergen elendi mi ayrıldı mı?

MASTERCHEF SERGEN VE TOLGA NEDEN AYRILDI?

MasterCheff All Star Türkiye yarışmasının bu akşamki etabında bir kez daha takımlar dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Kırmızı Takım ile Mavi Takım arasındaki kıyasıya mücadelenin önde gideni Kırmızı Takım gibi duruyor. 

Mavi Takımın üyeleri arasında Sergen ve Tolga da bulunuyor. Sergen'in aralarında olduğu Mavi Takım, yarışmaya başlamak üzereyken bir anda beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Mavi Takımın üyeleri Sergen ile Tolga, jüri heyetine, "rahatsız olduklarını" belirterek dinlenmek istediklerini bildirdi. 

Bunun üzerine iki yarışmacı dinlenmek üzere mutfaktan ayrıldı.

MasterChef Sergen'in mutfaktan ayrılma anları

Sergen'in ilerleyen dakikalarda yeniden mutfağa dönmesi bekleniyor; zira ayrılması veya elenmesi gibi herhangi bir olumsuz durum söz konusu değildir.

MASTERCHEF SERGEN ÖZEN KİMDİR NERELİDİR?

MasterChef Sergen Özen, Türkiye'nin popüler yemek yarışması MasterChef'te dikkat çeken isimlerden biridir. Sergen, 27 yaşında ve aslen Tekirdağlıdır. Otelcilik Lisesi mezunu olan ve 9 yıldır aşçılık mesleğiyle ilgilenen Sergen, 2020'de MasterChef'e ilk kez katıldı.

Ancak ilk turda yemeğine sos eklemeyi unutması nedeniyle elendi. 2021'de tekrar yarışmaya katılan Sergen, bu sefer sezonu dördüncü olarak tamamladı ve MasterChef All Star kadrosunda yer alarak şampiyonluk için mücadele etti.

Masterchef Sergen programda

2022'de Tekirdağ'da bir köfteci açan Sergen, ortaklarıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle dükkanını üç ay sonra kapatmak zorunda kaldı. Bu durumu "kendi aptallığım" olarak nitelendiren Sergen, şu sıralar 'Köfteci Sergen' adı altında yeni bir restoran açma hazırlığında. Ayrıca, Instagram'da 1.1 milyon takipçisi bulunan Sergen'in kendine has bir mizacı olduğu biliniyor.

Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Mayıs ayında denize girilebilecek yerler Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Yabancıya konut satışında düşüş