Mardin'den acı haber, bir asker şehit

Mardin'in Derik ilçesinde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada 1 asker şehit olurken 3 terörist yapılan operasyon ile etkisiz hale getirildi.

Mardin'in Derik ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda 1 asker şehit oldu. Devam eden operasyonda 3 terörist ise etkisiz hale getirildi. 

Derik ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, güvenlik güçlerince bir grup teröristle sıcak temas sağlandı.

OPERASYON SÜRÜYOR

Terör örgütü mensuplarıyla yaşanan çatışmada 1 asker şehit oldu, 3 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyon sürüyor.

ZEYTİN DALI BÖLGESİNDE 1 ŞEHİT

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Zeytin Dalı Harekât Bölgesindeki bir üs bir üs bölgemize 11 Ekim 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerce yapılan havan saldırısında yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen kahraman bir silah arkadaşımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 21 Ekim 2019 tarihinde şehit olmuştur." denildi.

7 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Mardin, Bitlis ve Diyarbakır'da devam eden operasyonlarda biri gri listede olmak üzere 7 terörist etkisiz hale getirildi.

Bahçeli'den ithamlara çok sert tepki Adalet Divanı'ndan İsrail'e "dur" kararı Ergin Ataman'ın Fenerbahçe'den intikamı acı oldu Avrupalılar İsrail'in soykırım yaptığının farkında Hamas yeni esirler aldı Eski ehliyetlerin süresi doluyor