Manchester United sahasında puan kaybetti

- Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United, ligin 7. haftasında konuk ettiği Stoke City ile 1-1 berabere kaldı


İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin bulunduğu A Grubu'nda yer alan Manchester United, İngiltere Premier Lig'in 7. haftasında ağırladığı Stoke City ile 1-1 berabere kaldı.

Manchester şehrindeki Old Trafford Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da gol atamayınca soyunma odasına 0-0 beraberlikle gidildi.

İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri ile oyunda etkili olmaya çalışan Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United, 69. dakikada maça 2 dakika önce dahil olan Anthony Martial'ın golüyle 1-0 öne geçti. Stoke City, 82. dakikada Joe Allen'ın attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Maçta başka gol olmayınca iki takım sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Bu sezon resmi maçlardaki ilk beraberliğini alan Manchester United, ligde 13 puanla 6. sırada yer alırken, Stoke City ise 3 puanla 19. sırada bulunuyor.

Manchester United, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki üçüncü maçında 20 Ekim Perşembe günü Fenerbahçe'yi ağırlayacak.


Taksim Meydanı miting alanı değildir FED altıncı kez aynı kararı aldı Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı Sakarya'da 8 gündür kayıp olan kişi ölü bulundu