Malazgirt Zaferi kutlamalarından renkli görüntüler

Bitlis'in Ahlat ile Muş'un Malazgirt ilçelerinde, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi'nin 949. yıl dönümü etkinlikleri törenlerle başladı.

Ahlat'ta "1071 Sultan Alparslan Ahlat Otağı"nın kurulduğu Çarho mevkisinde düzenlenen tören öncesi Hava Kuvvetleri Komutanlığının akrobasi timi Türk Yıldızları, zaferin 949. yılına özel gösteri gerçekleştirdi.

Vatandaşların ilgiyle izlediği gösterinin ardından başlayan törende konuşan Bitlis Valisi Oktay Çağatay, fethin 949. yıl dönümünde bir kez daha Ahlat'ta olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Taşlar arasında bir "Yakut" İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Elektrik verilen beyinler daha iyi çalıştı Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Yarasanın ısırdığı adam öldü Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor