Lunc Coin yorumları son dakika 1 Aralık 2023 Cuma gelişmeleri

Lunc Coin kripto para piyasalarında bu aralar en çok yoruma ihtiyaç duyan birimlerden oldu. Yatırımcılar, konuya dair yorumları merak ediyor.

Lunc Coin yorumları son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. 

LUNC COIN YORUMLARI

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, kripto para topluluğu için önemli bir adım olarak 760 milyon LUNC tokenini yok ederek 15. Terra Luna Classic (LUNC) token yakma işlemini gerçekleştirdi. Bu işlem, Binance tarafından yakılan toplam LUNC miktarını yaklaşık 40 milyara çıkararak, toplamda 76 milyardan fazla LUNC tokenin yakıldığı daha geniş bir topluluk çabasına katkı sağladı.

Bu yakma mekanizması, 30 Eylül – 30 Ekim 2023 dönemi için Binance tarafından gerçekleştirilen son yakma işlemiyle sona erdi. Tokenların yakılması, LUNC tokenlarının dolaşımdaki arzını azaltmayı ve böylece piyasadaki değerlerini etkilemeyi amaçlamaktadır.

YAKMA ORANI VE TOPLULUK TEPKİLERİ

Geçtiğimiz ay boyunca token yakma oranı önemli ölçüde azaldı. Bu durum, kripto topluluğu içindeki FUD (Korku, Belirsizlik, Şüphe) ile ilgili endişeleri ve geliştirici faaliyetlerinin azalmasıyla bağlantılı olarak değerlendiriliyor. Ayrıca, Binance borsasındaki LUNC işlem hacimlerindeki düşüş de bu duruma etken olarak görülmekte. LUNC topluluğu, yakma oranı ikinci kez 1 milyarın altına düştüğünde, Binance'ten token yakma stratejisini USTC tokenlarını da kapsayacak şekilde genişletmesini talep etmeyi düşünüyor.

SON 24 SAATLİK FİYAT DEĞİŞİMLERİ

Son 24 saat içinde, LUNC ve USTC dahil Terra Luna ekosistem tokenleri, piyasa genelindeki geri çekilmeye yanıt olarak gözle görülen bir fiyat düşüşüne tanık oldu. Yazının yazıldığı an itibariyle, LUNC token 0,000062 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde %5’lik bir düşüş yaşadı. Altcoin için 24 saatin en düşük ve en yüksek değerleri sırasıyla 0,0000616 ve 0,0000657 dolar olarak kaydedildi.

Terra ağı ve bu ağa bağlı olan UST ve Luna coinler, kısa bir süre önce yaşanan %100’e yakın bir oranda değer kaybı ile gündeme geldi. Bu durum, yatırımcılarını üzdü ve yeni gelişmelerin gelmesine yol açtı. Terra ağının sahibi ve ekibi tarafından yapılan kurtarma girişimlerinin başarılı olmamasının ardından, bu ağa yeni bir güncelleme yapılması ve yeni bir coin çıkarılması gündemde. Bu yeni coine Lunc adı verilecek.

TerraForm Labs tarafından blok zinciri ağında hard fork yani çatallama yapılacak. Bu çatallama ile birlikte yeni bir Terra blockchain ağı meydana gelecek. Yeni ağda meydana gelen Luna tokenleri Lunc adını alırken, eski ağ yine devrede kalmaya devam edecek ve eski ağda yer alan Luna token Luna Classic token olarak adlandırılacak. Yeni blok zinciri ağı ise Terra Classic adını alacak.

TERRA LUNA KURUCUSU DO KWON'UN AÇIKLAMALARI

Terra Luna kurucusu Do Kwon tarafından yapılan yeni güncelleme ile ilgili açıklamalar, Lunc Coin yorum haberlerinde yer alıyor. Kwon, yeni bir blok zinciri ağı kuracaklarını ve bu ağda stabil coin olmayacağını duyurdu. Yeni yapılacak olan ağ geliştirmesinde yeni tokenin adına Luna adının vereceği ve eski tokenin adının ise Lunc olacağı açıklandı. Bu iki coinin de yeni Terra ağında mevcut olacağı ve birlikte yola devam edecekleri belirtildi.

Kaynak: SONHABERLER.COM

Türkiye gri listeden çıkıyor Ekonomide önlemler meyvesini veriyor Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist Beşiktaş Ölen öldüğüyle kaldı, aşılar geri çekiliyor İsrail, Refah kentine saldırıyor, Hamas direniyor KDV oranları artırılıyor iddiası