Londra'da bıçaklı saldırı: 1 ölü, 5 yaralı

- Russell Meydanı'nda bir kişinin ölümü, 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayın ardından saldırganın gözaltına alındığı açıklandı

LONDRA (AA) - İngiltere'nin başkenti Londra'da bıçaklı saldırı sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Şok tabancasıyla etkisiz hale getirilen saldırgan, gözaltına alındı.

Londra polisinden yapılan açıklamada, bir kişinin elindeki bıçakla çevresindeki insanlardan bazılarını yaraladığı ihbarı üzerine ekiplerin başkentin merkezindeki Russell Meydanı'na sevk edildiği bildirildi.

Açıklamada, saldırıda yaralanan 6 kişi arasında bulunan bir kadının, olay yerinde müdahale edildikten kısa süre sonra yaşamını yitirdiği belirtildi.

Şok tabancasıyla etkisiz hale getirilen saldırganın gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, soruşturmanın sürdüğü ve terör saldırısı olasılığının ihtimal dışı bırakılmadığı kaydedildi.

Londra Emniyet Müdürü Bernard Hogan-Howe ve Londra Belediye Başkanı Sadık Han, dün yaptıkları açıklamalarda, gerek güvenlik önlemleri kapsamında gerekse olası terör saldırılarına karşı kentin sokaklarında daha fazla silahlı polisin görev yapacağını duyurmuştu.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Kırkpınar sonuçları belli oldu Emniyet kararnamesi yayımlandı Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu