Kurtdereli Yağlı Güreşleri canlı izle

Balıkesir'de düzenlenen "Kurtdereli Yağlı Güreşleri"nde final günü geldi. Peki, Kurdereli yağlı güreşlerini canlı izlemek mümkün mü?

Kırpınar Yağlı güreşlerine rakip olmaya çalışan Kurtdereli yağlı güreşleri canlı yayın ile tüm heyecanı izleyicilerle buluşturacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesinin ev sahipliğinde, Kurtdereli Er Meydanı'nda gerçekleştirilen organizasyonda bugün başpehlivan belli olacak.

Kurtdereli yağlı güreşleri, 14:30 itibariyle TRT Avaz kanalından izlenebilecek. Saat 11.30 itibariyle başlayacak olan etkinlikler, yerel televizyonlar Kanal V ve Tek Rumeli TV'den canlı izlenebilecek.

Etkinliğin ilk gününde minik, teşvik, tozkoparan, ayak, deste, küçük orta ve büyük orta boylarda mücadeleler gerçekleştiriliyor. 

Türkiye Güreş Federasyonu Balıkesir Güreş İl Temsilcisi Raşit Ataş, organizasyonda ilk kez bu kadar yüksek katılım sağlandığını belirterek,"Gerçekten kıran kırana mücadeleler oluyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Karesi Belediye Başkanımız, Federasyon Başkanımız yağlı güreşe destek veriyor, değer verip değer katıyorlar." diye konuştu. 

Balıkesir'in Kırkpınar'da en çok başpehlivan çıkaran şehir olduğunu ifade eden Ataş, şöyle konuştu: "Kurtdere Yağlı Güreşleri'nde geçen yıl inanılmaz bir final müsabakası yaşandı. Bu yıl da başpehlivanlık güreşlerinde Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz, geçen yılın Kurtdereli Başpehlivanı Ali Balaban ve Kurtdere'de kemerin ebedi sahibi Orhan Okulu favori güreşçiler arasında. Tabii ki başpehlivanlarımız büyüklerimizin gelmesinden dolayı heyecan yaratıcı müsabakalar çıkaracaklar. Tüm seyircilerimizi Kurtdere'ye bekliyorum." 

60. Geleneksel Kurtdereli Yağlı Güreşleri 4 Ağustos tarihinde yapılacak final karşılaşmalarıyla sona erecek.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında