Kültür, Yeni Doğan ve Ahatlı mahalleleri doğal gaza kavuşuyor

Antalya’nın Kepez ilçesinde yer alan Kültür, Yeni Doğan ve Ahatlı mahalleleri doğalgaza kavuşuyor.

Antalya’nın Kepez ilçesinde yer alan Kültür, Yeni Doğan ve Ahatlı mahalleleri doğalgaza kavuşuyor.

Antalya’da 2007 yılından bu yana yatırımlarına devam eden Olimposgaz, 2014 yılında da yatırımlarına devam etti. Olimposgaz, Kepez ilçesine bağlı Yeni Doğan, Kültür ve Ahatlı mahalleleri 29 Ocak 2014 günü doğal gaza kavuşacağını müjdeledi.

Yatırımlarına hızla devam ettiklerini belirten Olimposgaz Genel Müdürü Fatih Yaşa, konut bölgesindeki çalışmaları Kepez ilçesinden başlatarak, Serik ve Konyaaltı ilçelerine geçiş yaptıklarını belirtti. Bu yılki yatırım programında Konyaaltı ilçesinin doğal gaz alt yapısını tümüyle tamamlamak istediklerini belirten Fatih Yaşa, bugüne kadar 65 bin konutun önüne doğal gaz getirdiklerini, bu yıl yatırım programı kapsamında Konyaaltı ve Kepez ilçesinin doğal gaz alt yapısını tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti.

    Yeni Doğan, Ahatlı ve Kültür mahalleleri, Kültür Mahallesi 3847 ile 3854 sokağın kesiştiği noktada bulunan bölge regülatöründe 29 Ocak 2014 günü gazın arz işleminin yapılmasıyla birlikte doğalgaza kavuşacağı duyuruldu.
CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti