Kuaförüm Sensin WhatsApp numarası

Kuaförüm Sensin WhatsApp numarası veya iletişim hattı numaraları yarışmaya başvurmak isteyen yarışmacı ve model adayları için merak konusu oldu. Yarışmaya her gün katılan modeller ile aynı mekanı paylaşmak isteyen meslektaşları harıl harıl başvuru için iletişim yolları arıyor.

Show Tv'de hafta içi her gün saat 12.30'da yayınlanan kuaför ve makyözlerin marahetlerini sergilediği, her gün binlerce model ve yarışmacı adayı başvuruyor. Başvuru yapmak isteylerin aradığı ilk şey WhatsApp numarası hattı oluyor.

Kuaförüm sensin Whatsapp numarası hattı yarışmacı ve model adayları tarafından merak ediliyor. Peki, Kuaförüm Sensin WhatsApp numarası kaçtır? İşte deyalar...

Kuaförüm Sensin yarışmasına katılmak isteyen modeller ve yarışmacı adaylarının başvuru yapmaları için farklı yollar ve yöntemler bulunuyor. Bunlardan biri başvuru formunu doldurarak başvurmak iken bir diğeri ise whatsapp hattı üzerinden başvurmaktır.

WhatsApp numarası hattı üzerinden başvuru bunlardan sedece bir tanesidir. 

Kuaförüm Sensin yarışmasına her hafta yeni yarışmacılar ve modeller katılıyor.

KUAFÖRÜM SENSİN İLETİŞİM HATTI NUMARASI

Yarışmacılar ve modeller ayrı ayrı başvuru yapıyor, başvurusu kabul edilenler yarışmaya katılıyor.

Yarışmada daha önce modeller de yarışmacılara puan veriyordu; ancak yeni konseptte yarışmacılara sadece arkadaşları ve jüri heyeti puan veriyor.

Kuaförüm Sensin Whatsapp numarası hattı: 05492141010 

Yarışmaya katılan modeller ve yarışmacı adayları hem eğleniyor hem jüri heyetlerinden önemli eğitimler alıyor.

Haftanın son günlerinde yapılan finalde ise haftanın birincisi olanlar 10 bin liralık ödülün sahibi oluyor.

Yarışmacılar arasında ve yarışmacılar ile modeller arasındaki diyaloglar da programı eğlenceli hale getiriyor.

Özellikle de puanlama esnasında yarışmacıların birbirlerine sataşmaları, modellere yapılan makyaj ve saç modellerine yönelik eleştiriler yer yer gerilime de neden oluyor.

Ancak genel olarak Kuaförüm Sensin Yarışma programı eğlenceli şekilde her gün saat 12.30'da Show TV'de ekranlara geliyor.

Bu nedenle Kuaförüm Sensin WhatsApp numarası üzerinden sık sık başvurular yapılıyor.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü