Kıvanç Tatlıtuğ Londra iddialarını yalanladı

Kıvanç Tatlıtuğ Londra'ya taşınacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla Londra'ya taşınma söylentilerini yalanladı. Tatlıtuğ, "Taşınmıyoruz, ben burada çalışmaya devam ediyorum" diyerek haberleri reddetti.

SÖYLENTİLERİN KAYNAĞI: AİLE DİZİSİ VE OĞLUNUN EĞİTİMİ

"Aile" dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ'un, dizinin final yapması üzerine, oğlu Kurt Efe'nin eğitimi için Londra'ya taşınacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak Tatlıtuğ, iddiaları kesin bir dille yalanladı.

TATLITUĞ'UN AÇIKLAMASI VE MEDYADAKİ YANLIŞ ALGILAR

Kıvanç Tatlıtuğ, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Kaçıyorlar ülkeden, çocuklarının eğitimi için Londra'ya taşınıyorlar" şeklindeki haberlerin doğru olmadığını belirtti. Ayrıca, oğlunun henüz 21 aylık olduğunu ve mevcut projelerinin Türkiye'de devam ettiğini vurguladı.

KİŞİSEL YAŞAMI VE KARİYERİ

2016 yılında Başak Dizer ile evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, 2022'de oğlu Kurt Efe'yi kucağına almıştı. Tatlıtuğ, film, dizi ve reklam projelerinde aktif olarak yer almaya devam ettiğini ifade etti.

Lüks düşkünü vekillere sert çıktı FED altıncı kez aynı kararı aldı Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı Sakarya'da 8 gündür kayıp olan kişi ölü bulundu