Kırmızı Işıkta Duran Kuzular!

Erzurum'da 'Efe' ve 'Nazlı' adını verdiği kuzuları ile her gün sokaklarda yürüyüşe çıkan 64 yaşındaki Selami Yılmaz, kırmızı ışıkta bekleyince, onlar da bekliyor.

Erzurum'da 64 yaşındaki Selami Yılmaz, 'Efe' ve 'Nazlı' adını verdikleri kuzuları ile yürüyüşe çıkıyor. Sahiplerini yakından izleyen kuzular, Selami Yılmaz kırmızı ışıkta bekleyince, onlar da bekliyor.

'BEN KOŞUNCA KUZULARIM KOŞUYOR, YÜRÜDÜĞÜM DE ONLAR DA YÜRÜYOR'

Evli ve 7 çocuk babası Selami Yılmaz 3 maaş bulunan kuzusu 'Nazlı' ve 4 maaş bulunan 'Efe'yi biberonla süt vererek besliyor. Kuzuları ile her gün yürüyüşe çıkan Yılmaz, onlarla müşterek spor yaptığını söyledi. Ayakkabı imalinde çalıştığını belirten Selami Yılmaz'ın ardından ayrılmayan kuzuları alaka çekti. Cadde ve sokakları müşterek dolaştıklarını söz eden Selami Yılmaz, şöyle dedi:

'Onları biberonla süt vererek besliyorum. Sözümden çıkmayan kuzularım, evimin bahçesindeki eski bir evde kalıyor. Her sabah yarım saat, öğlenden sonra da 1 saat yürüyüş yapıyoruz. Ben koşunca kuzularım koşuyor, yürüdüğümde onlar da yürüyor, durunca duruyorlar. Kırmızı ışıkta benimle müşterek bekleyip, yeşil yanınca geçiyorlar. 52 yıldır kuzu besliyorum. Besleme koşulları biraz zor fakat bağımlılık yapıyor. Bunlar büyüyünce küçükleri ile değiştiriyorum. Yolda durdurup fotoğraf çektirenler oluyor. Seven küçükler hastalık kapmasın diye aşılarını çağında yaptırıyorum. Kuzuları, 15 günde bir sıcak su ve arap sabunu ile yıkıyoruz.'


Kaynak: HABERLER.COM

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır