Kılıçdaroğlu, Hanuka Bayramı'nı kutladı

- CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye Hahambaşı Haleva'yı telefonla arayarak Musevi cemaatinin Hanuka Bayramı'nı kutladı

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Hahambaşı İsak Haleva'yı telefonla arayarak Musevi cemaatinin Hanuka Bayramı'nı kutladı.

CHP Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu görüştüğü Haleva'ya "Farklı inançlardaki vatandaşların, bayramlarını barış ve huzur içinde kutlamasının bir arada yaşama kültürünün güzel örneklerinden birini oluşturduğunu" ifade etti.

Kılıçdaroğlu, "Hanuka Bayramı'nda yakılan mumlar, dünya ve bölgemizde en fazla ihtiyaç duyduğumuz barış ve sevginin ışıltıları olsun." temennisinde bulundu.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Emniyet kararnamesi yayımlandı Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu