Kılıçdaroğlu, bozkurt ve zafer işaretleriyle karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) yerel seçimlere iki gün kala büyük Ankara Mitingini yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) yerel seçimlere iki gün kala büyük Ankara Mitingini yaptı. Tandoğan Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na miting alanında CHP'liler zafer işareti, Mansur Yavaş'a destek veren MHP’liler ise bozkurt işareti yaparak selamladı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Ankara Tandoğan Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Miting için Emniyet güçleri geniş güvenlik önlemleri alırken, erken saatlerde alanı dolduran partililer Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu bayrak ve sloganlarla karşıladı. Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında miting alanında zafer işareti ile bozkurt işaretleri yapması dikkat çekti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu da vatandaşların el işaretlerine ilişkin, “Birleşe birleşe kazanacağız. Bu ülkede her vatandaşı kucaklayacağız.” diyerek karşılık verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu konuştuğu sırada Tandoğan Meydanı’na bakan cadde üzerindeki binanın çatısında bulunan Melih Gökçek’e ait pankarta da CHP’li bir vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu posteri ve CHP bayrağı astı.

Öte yandan, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait Otobüs İşletmecileri de Mansur Yavaş’a destek vermek için alanda bulundu. ‘EGO işçileri seninle başkan’ pankartı açan vatandaşlar, seçimlerde Yavaş’ı destekleyeceklerini belirtti. CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında