Kazaya müdahale eden polise başka araç çarptı

Ümraniye’de maddi hasarlı trafik kazasına müdahale ederek çevre güvenliğini sağlayan polis memuruna yoldan geçen başka bir araç çarptı.

Ümraniye’de maddi hasarlı trafik kazasına müdahale ederek çevre güvenliğini sağlayan polis memuruna yoldan geçen başka bir araç çarptı. Kazada ağır yaralanan polis memuru hastaneye kaldırıldı. Hastaneye akın eden yaralı polisin meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.

Kaza, saat 00.30 sıralarında Ümraniye, Tepeüstü köprülü kavşağı TEM otoyolu bağlantısında gerçekleşti. İddiaya göre, kavşakta bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasında yol güvenliğini sağlayan polis memuru Kamil Topal'a o sırada aynı istikametten gelen bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle köprünün duvarına çarptıktan sonra yol kenarında bulunan bariyerlere savrularak ağır şekilde yaralanan polis memuru Topal, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı öğrenerek hastaneye gelen Topal'ın ekip arkadaşlarından bazıları gözyaşlarına boğuldu.

Kaza sırasında olay yerinde bulunan Oktay Arslan, "Bu araç burada kaza yapmıştı. Biz de yardım amaçlı durduk. Daha sonra asayiş ekibi geldi. Asayiş ekibi de yolu yavaşlatmaya çalışıyordu. Süratle gelen başka bir araba vurdu. Polis memurunu çarpma sonrası önce duvara savruldu daha sonra bariyerlerin arasına sıkıştı. Biz yardım etmeye çalıştık. Ambulansa haber verdik" dedi. Polis memuruna çarpan otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kamil Topal'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.








CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti