Kaynak Holding’den ‘kariyer‘ yardımı

Sürat Kargo, Sürat Yayınları ve NT markalarını bünyesinde bulunduran Kaynak Holding, çalışanları için yeni kariyer imkânları ortaya koyuyor.

Sürat Kargo, Sürat Yayınları ve NT markalarını bünyesinde bulunduran Kaynak Holding, çalışanları için yeni kariyer imkânları ortaya koyuyor. Holdingin insan kaynakları koordinatörlüğü tarafından yürütülen faaliyetler ile yönetici adaylarına şirket içi eğitimler veriliyor. Şu an 500 aday mentörlük hizmeti alıyor ve kariyerlerini insan kaynakları uzmanları denetiminde planlıyor.

Y kuşağı (1978-1989 doğumlular) için kariyer programları önemli görülüyor. Bu anlamda dijital alandan yararlanılıyor. www.kaynakakademi.com ‘da 250 eğitim videosu kullanımda. Her çalışan kendi kariyer aşamalarına göre muhtelif eğitimleri tamamlıyor. Eğitimler bağlamında Boğaziçi Üniversitesi dâhil pek çok kurum ile yapılan güç birlikleri söz konusu. Yönetici adayı olarak belirlenen isimlere verilen mentörlük hizmeti ise karşılaşabilecekleri güçlükleri yenebilme adına tecrübe aktarımını mümkün kılıyor.

Kaynak Holding eğitimlerinde insan kaynakları proseslerinin altyapısını teşkil eden İş Ailesi ve Kademelendirme konusunda da adımlar atıldı. Grup şirketlerin insan kaynakları müdürlerinin katıldığı çalıştayda ücret ve kariyer talepleri masaya yatırıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kaynak Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Sedat Kocar, şunları kaydetti:

“İnsan, yaşça ilerliyor. Bu dönemde bireysel gelişim ve değişim çabaları içine giriyoruz. Yaş ilerledikçe elde ettiğimiz deneyimler ile birlikte ruhen de olgunluğa eriyoruz. Çalışanlarımız her sene maddi manevi ilerlemelerini planlarken kurum olarak biz sistem dâhilinde onlara en verimli olarak nasıl yardımcı olabileceğimizi masaya yatırıyoruz. Kariyer atılımını planlarken çalışanlarımızı ihtiyaç ile yetkinlikleri birleştirecek alana odaklanmamız gerekir. Bunun için de Kaynak Akademi çalışmaları ve tüm insan kaynakları fonksiyonlarının icra edilmesi ile onların yanındayız.”
CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır