Kaymakam Ballı, SAGİAD'ı ağırladı

Türk işadamları, yeni pazarlar keşfederek ticari ilişkilerini geliştirmek ve ihracat gelirlerini artırmak için dünyayı dolaşıyor.

Türk işadamları, yeni pazarlar keşfederek ticari ilişkilerini geliştirmek ve ihracat gelirlerini artırmak için dünyayı dolaşıyor. Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (SAGİAD) Akyazı Şubesi, Vietnam ve Malezya ziyaretlerinden sonra Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı’ya bilgi verdi.

Bir ülkenin kalkınmasının ihracata bağlı olduğunu söyleyen SAGİAD Başkan Yardımcısı Metin Sert, şöyle konuştu: "Vietnamlı firmalarla iş görüşmesi yaptık. İş dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya gelerek fuarlara katıldık. Çeşitli fabrikalar gezerek temaslarda bulunduk. Vietnamlı firmalarla iş görüşmesi yaptık. Vietnamlıların Türkiye ve Türk insanına sempati ile baktığına bizzat şahit olduk. Biz bir kapı açtık. Umuyorum bu kapıyla ticaret hacmi artar."

Sivil toplum örgütlerin birliğinden güç doğduğunu vurgulayan Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, "Birlikten güç doğar, akabinde bereket oluşur. SAGİAD proje oluşturmada, vizyon üretmede ideallerinden kutluyorum. Bu vatan bizim, bu ülke bizim, bu bayrak bizim, herkes vazifesinin hakkını versin." şeklinde konuştu.

Kaymakam Ballı , "Dünyanın her yerinde önemli işbirlikleri kuruluyor. İşadamlarının ufkunu açmanız, bölgedeki iş dünyasının hacmini artırmak ve ivme oluşturmak azminiz, dünyadaki gelişimi takip ve başarınızı sürdürmek için, yaptığınız çalışmalardan dolayı tebrik ederim." dedi.
CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında