KASVA, Hınıs'ta Ramazan'ı da boş geçirmiyor

Erzurum'un Hınıs ilçesinde faaliyette bulunan Kavsa Eğitim, Sosyal ve Yardımlaşma Derneği (KASVA), Ramazan'da da yardım faaliyetlerini sürdürerek, ihtiyaçlı aileleri unutmuyor. KASVA'nın her Ramazan ayında ilçe merkezi ve köylere yardımları...

Erzurum'un Hınıs ilçesinde faaliyette bulunan Kavsa Eğitim, Sosyal ve Yardımlaşma Derneği (KASVA), Ramazan'da da yardım faaliyetlerini sürdürerek, ihtiyaçlı aileleri unutmuyor.

KASVA'nın her Ramazan ayında ilçe merkezi ve köylere yardımları devam ediyor. Ramazan boyunca açtığı iftar çadırında, gönüllü esnafın desteğiyle yaklaşık 200 kişiye iftar yemeği veren dernek üyeleri, ayrıca 60 kişilik ilçe merkezi ve köylerde durumu iyi olmayan, yatalak olan, yemek pişiremeyen ailelere de Ramazan boyunca yemek dağıtımında bulunuyor.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Osman Şanal, "Bizi biz yapan değerlerin bu tür yardımlarla pekiştirileceğini düşünüyorum. Ramazan bütün bereketiyle ilçemizde ve köylerinde devam ediyor. Bize her türlü yardımlarını esirgemeyen Hınıs esnafına şükranlarımı sunuyorum. Bu tür faaliyetlerin sadece Ramazan'da değil tüm yıl boyunca devam etmesi için gayret gösteriyoruz." dedi.

Şanal ayrıca, Kimse Yok Mu Derneği'nin yardımlarıyla yaklaşık 300 aileye de gıdı paketi dağıttıklarını kaydetti.

.

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında