Kasımpaşa'nın konuğu İnegölspor

- Lacivert-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. maçında yarın Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'u ağırlayacak


İSTANBUL (AA) - Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. maçında yarın Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor ile karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'de 2-1 mağlup ettiği Beşiktaş'ın yenilmezlik serisine son veren lacivert-beyazlılar, İnegölspor karşısında da kazanarak kupada avantaj sağlamak istiyor.

Tarihinde ilk defa yükseldiği gruplardaki ilk maçında Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Sancaktepe Belediyespor'u deplasmanda 2-1 ile geçen Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa, ikinci maçında ise Çaykur Rizespor'a 6-1 yenilmişti.

Grubun puansız tek takımı İnegölspor ise Çaykur Rizespor'a 5-0, Sancaktepe Belediyespor'a da 2-1'lik skorla mağlup olmuştu.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 14.00'te başlayacak.

Aldığı cezadan sonra Demirtaş'tan ilk yorum Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması Bahçeli'den başörtülü hakime karşı çıkanlara tepki Birine beraberlik yetiyor, diğerine galibiyet şart Cumhurbaşkanından "sokak köpekleri" talimatı Almanya'da yeni Solingen faciası yaşanabilirdi