Kartepe kayak merkezi 2021 fiyatları

İstanbulluların kayak denince aklına gelen en yakın yerlerden biri olan Kartepe Kayak Merkezi 2021 fiyatları merak konusu oldu. İstanbul'da kara hasret olan kişilerin 2 saat kadar uzağında olan bu merkez her cihetten tercih edilesi yerlerden biri. İşte Kartepe Kayak Merkezi 2021 fiyatları

İstanbullular senelerdir kara hasret. Kar kısa süreli bir şekilde kendini göstersede doyasıya oynamak ya da kardan adam yapmak için yetersiz. Uzun süredir haftasonu yasakları da iyiden iyiye sıkılmanın baş sebeplerinden biri haline geldi. Sizde eğer bunaldıysanız İstanbul'a sadece 2 saatlik mesafede olan Kartepe Kayak Merkezi 2021 fiyatlarını inceleyerek burayı tercih edebilirsiniz.

Kartepe Kayak Merkezine çıkmadan önce aşağıda olan kayak gereçleri kiralama dükkanlarından ihtiyacınız olan kızak, kayak, snowboard gibi malzemeleri temin edebilirsiniz. Kartepe, Kocaeli il sınırlarında, Maşukiye belde merkezine 16 km mesafededir. Kayak Merkezine gitmek için yola çıktıysanız mutlaka kar lastiğiniz ya da zincirleriniz olmalı. Yollar her ne kadar sürekli temizlense de aniden bastıran bir karda zor durumda kalmanız muhtemel.

Maşukiye beldesinde bulunan kiralama dükkanlarında ortalama 2021 fiyatları şu şekilde:

  • Normal Board: 100 TL
  • Elite Board: 125-150-175TL
  • Kayak: 75 TL
  • Elite Kayak: 100 TL
  • Pantolon:30TL
  • Mont:30TL
  • Kask:30TL
  • Kar Gözlüğü:25TL
  • Elite Kar Gözlüğü:40 TL
  • Kızak:20 TL

Ancak aşağıdan bu malzemeleri tedarik edemediyseniz tepeye çıktığınızda bu fiyatların 2 - 3 katını ya da daha fazlasını ödemeyi göze almalısınız.

Kartepe Kayak Merkezi'nde büyük otelin olduğu kısma çıkacaksanız eğer burada otomobil girişlerinden 30 TL alındığını bilmenizde fayda var. Bu ücret motorsiklet için 10 Minibüs için 70TL.

Kartepe Kayak Merkezi 2021 Skipass fiyatı ise günlük 170TL bu fiyat yarım gün için 140TL.

Skipass: Kayak merkezlerinde bulunan Telesiyej, Teleski (T-Bar), Teleferik gibi ulaşım araçlarına binebilmek için gerekli olan bilete/karta verilen isimdir.

 Teleferik uzun tur 70 TL, kısa tur 40TL.

Eğer Kartepe Kayak Merkezine günü birlik gitmeyi tercih ettiyseniz Skipass ile bunu gerçekleştirebilirsiniz. Ancak The Green Park Kartepe Resort otelinde kalacaksınız kaymak için ekstra bir ücret ödemeniz gerekmez. 

Yukarıya çıktığınızda sucuk ekmek yemek istersniz yarım ekmek sucuk ekmek 40 TL ile 60TL arasında değişiyor. Tepe noktasında bu fiyattan satılan sucuk ekmek aşağılara inildikçe 20 TL ile 30 TL arasında değişkenlik gösteriyor.

Ayrıca çocukları ile gidecek olan ailelerin bilmesi gerekn önemli bir nokta, Kartepe Kayak Mekezinde ücretsiz ısınma noktaları bulunuyor.

Kartepe'ye gelmişken özel kayak dersi alayım diyenlerdenseniz, kayak dersi fiyatarından bahsetmekte fayda var.

Kartepe özel kayak dersleri 150TL den başlıyor. Ancak kayak öğrenmek istiyorsanız bu işe minimum 3 saatinizi ayırmanızda fayda var.

Kartepe otel seçenekleri, fiyatları ve özellikleri için şu haberimizi inceleyebilirsiniz:

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında