Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar: Esnafla el ele olacağız

İzmir'in Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve ilçede faaliyet gösteren 18 oda başkanını ağırladı.

İzmir'in Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve ilçede faaliyet gösteren 18 oda başkanını ağırladı. Sıkıntıları dinleyen ve yeni dönemde belediye, esnaf ve vatandaş uyumunu sağlayacaklarını söyleyen Akpınar, “Kent düzenini sağlamak, sadece fiziki yatırımla olmaz. Esnafı koruyacağız, kalkındıracağız ancak vatandaşların haklarına da saygı göstereceğiz.” dedi.

Esnafla her zaman işbirliği içinde olacaklarını dile getiren Başkan Akpınar, “Esnaf ve belediye, masanın aynı tarafındadır, çünkü her ikimiz de halkın huzuru ve mutluluğu için hizmet ediyoruz. El ele verirsek, toplumun sorunlarını daha kolay çözebiliriz. Gözle görülen en büyük sorun, işgaliye ve işporta. Yeni dönemde esnafı koruyacağız ve kalkınmasının önünü açacağız ancak vatandaşın rahatını ve huzurunu kaçıran etkenleri kararlılıkla ortadan kaldıracağız.” şeklinde konuştu. Akpınar, çeşitli platformlarda sık sık esnaf temsilcileriyle biraraya geleceklerini, sıkıntıları dinleyip ortak çözüm yolları geliştireceklerini ifade etti.

İESOB Başkanı Mutlu ise seçimlerin geride kaldığını ve hizmet döneminin başladığını vurguladı. Karşıyaka’da belediye ve esnaf odalarının dayanışma içinde olacağının altını çizen Mutlu, “Başkan seçilmenizden dolayı esnaf teşkilatı son derece memnun. Sorunlara duyarlı yaklaşımlarınız için teşekkürler. Yerel yönetimlerle esnaf uyumunu sağlamak adına elimizden geleni yapacağız, yanınızda olacağız.” dedi. Mutlu, esnafın temel meselelerini içeren bir dosya hazırlayacaklarını da söyledi. CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır