Karesi'de bulunan camiler Ramazan öncesi temizlendi

Balıkesir merkez Karesi Belediyesi ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle ilçede bulunan camilerde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Vatandaşların Ramazan ayında, camilerdeki ibadetlerini temiz ve rahat bir ortamda yapabilmeleri amacıyla...

Balıkesir merkez Karesi Belediyesi ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle ilçede bulunan camilerde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı.

Vatandaşların Ramazan ayında, camilerdeki ibadetlerini temiz ve rahat bir ortamda yapabilmeleri amacıyla Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar devam ediyor. Özel ekiplerce yapılan çalışmalarda, önce camilerin içleri silinip süpürülüyor, daha sonra da, gülsuyu sıkılarak camilerin güzel kokması sağlanıyor. Bu kapsamda, Paşaalanı Mahallesi'nde bulunan Hacı Halil Özöğretmen Cami'nde yapılan çalışmalarda, caminin iç bölümündeki kapı, pencere ve halıları ile camiye giriş çıkış bölümleri ile bahçesi temizlendi. Ayrıca, temizlik bitiminde caminin içi gülsuyu ile yıkandı.

İlçe genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, Ramazan öncesinde başlatılan temizlik çalışmalarına daha sonra da düzenli olarak devam edileceğini ve ilçe halkının camilerde namazlarını temiz ortamlarda kılabilmeleri için her türlü hizmeti vermeye devam edeceklerini bildirdi. Yürütülen temizlik çalışmaları, çevre sakinlerince beğeni ile karşılandı. Vatandaşlar ve cami görevlileri, çalışmalardan duyduklarını memnuniyeti dile getirdi.

CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır