Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Birecik-Suruç...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Birecik-Suruç kavşakları 27-31 kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları sebebiyle Şanlıurfa yönünde 3 şerit trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Niğde-Ulukışla yolunun 53-54 kilometrelerindeki Kaynarca kavşağı altgeçidi bağlantı yolları yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Trabzon-Maçka yolunun 2. kilometresinde (Deliklitaş mevkisi) yapılan ışıklı mesaj sistemi montaj çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Hava sıcaklıkları bir anda düşecek Konvoy, makam araçları yerine otobüs Hücrelerin DNA'sını bile değiştiriyor Öğretmene dokunan anında tutuklanacak Bağımsız Filistin için önemli bir adım İsrail protestoları gölgesinde Eurovision