Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İzmir-Aydın Otoyolu Torbalı bağlantı kolunda 1-2. kilometrelerinde...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İzmir-Aydın Otoyolu Torbalı bağlantı kolunda 1-2. kilometrelerinde serbest geçiş sistemi elektronik sistemlerin montaj ve kavşak çalışmaları nedeniyle İzmir yönünde bant aktarması yapılarak trafik Torbalı yönünde gidiş-geliş olarak devam edecek.

Osmancık-Merzifon devlet yolunun 19-22. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle, bölünmüş yolun bir bandı trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer banttan iki yönlü olarak sağlanıyor.

Afyonkarahisar-Gazlıgöl-Eskişehir yolunun 0-36. kilometrelerinde üstyapı ve bölünmüş yol çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Yozgat-Sorgun yolunun 5-10. kilometrelerinde yapılacak üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer tarafından iki yönlü olarak veriliyor.

Van-Muradiye yolunun 45-50. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik sol yoldan iki yönlü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Korkuteli-Elmalı yolunun 0-26. kilometrelerinde devam eden çalışmalar nedeniyle Korkuteli-Elmalı arası yol trafiğe kapatılmış olup, ulaşım Korkuteli-Kızılcadağ-Öküzgözü-Elmalı güzergahından sağlanıyor.

Hava sıcaklıkları bir anda düşecek İşsizlik oranı yüzde 8,6'ya kadar geriledi AK Parti "Neden oy vermediniz" anketi yaptırdı Dolar uzun aradan sonra 32 TL'nin altına geriledi Evlilik kredisi 10 gün sonra hesaplara yatıyor Bitcoin Volatilitesi Azalıyor