Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu otoyolunun Susuz-Çeltikçi...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu otoyolunun Susuz-Çeltikçi kavşakları arasındaki Orhan Gökberber viyadüğünün İstanbul yönü 6-8 kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle trafiğe kapatıldı. Bu nedenle ulaşım diğer istikametten iki yönlü gerçekleştiriliyor.

İzmir-Ankara yolunun 16. kilometresindeki (Ulucak alt geçidi) bakım ve onarım çalışması dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Soma-Akhisar devlet yolunun 31-33 kilometrelerinde köprü ayak yapım çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü araç trafiğine kapatılacak, ulaşım yan yollardan sağlanacak.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-26 kilometrelerinde üstyapı, toprak işleri ve çeşitli işlerin yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Kars-Kötek-Kağızman yolunun 33-34 kilometrelerinde heyelan çalışması dolayısıyla sürücülerden trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri isteniyor.

Lüks düşkünü vekillere sert çıktı Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı FED altıncı kez aynı kararı aldı 8 yıl aradan sonra bir ilk Taksim ısrarında polisler yaralandı