Karabükspor’da yol ayrımı

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, oyuncuları Vlademir Rodic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.Gül, geçtiğimiz yıl 3 yıllığına Kardemir Karabükspor’a gelen Karadağlı orta saha oyuncusu...

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, oyuncuları Vlademir Rodic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Gül, geçtiğimiz yıl 3 yıllığına Kardemir Karabükspor’a gelen Karadağlı orta saha oyuncusu Vlademir Rodic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını belirterek, takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Tolga Gül, ayrıca takıma 3 gün bayram izni verdiklerini ve 3 Eylül Pazar gününden itibaren Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Ekmek spekülatörleri yeniden devrede Türkiye'nin kredi notu yükseldi